Site icon Ràdio Flix

Valoració del 1r RumbEbre Fest i entrevista amb Advertencia i Los Gatos Diablos

Gran èxit de la primera edició del RumbEbre Fest. El dissabte 22 d’abril, Flix va viure la primera festa rumbera de la Ribera d’Ebre. El RumbEbre Fest, a la pista de la Unió Social, va aplegar unes 700 persones que van gaudir de bona música en directe, de les actuacions de l’Escola de Dansa Laura i de discomòbil fins la matinada.

La iniciativa de Pere Martínez, Jonathan Cervelló i Albert Mani ha tingut una gran resposta. Aquest matí, Albert Mani ha valorat l’experiència de forma molt satisfactòria fins al punt que, ja pensen en introduir canvis de cara a la segona edició i també han rebut ofertes de grups de rumba interessats en participar-hi.

També hem parlat amb tres dels components del grup Advertencia que van ser els encarregats d’oferir la primera actuació al RumbEbre Fest. Kiko Vernet, Jonathan Scarlet i Genís Ferri, també forment del grup Los Gatos Diablos, que van cloure la jornada de Sant Jordi a Flix amb el seu concert amb versions de música blues, swing i boogie. També estaran, diumenge 30 d’abril a la pista de la Unió Social, amenitzant la 5ª Matinal Motociclista “Vila de Flix”.

https://www.ivoox.com/valoracio-del-1r-rumbebre-fest-i-entrevista-amb_md_107040094_wp_1.mp3?_=1

 

 

Exit mobile version