De primera màPodcastsPolítica

“De primera mà”. 72è programa amb el batlle Francesc Barbero

Avui divendres, 1 de desembre, ens ha acompanyat el batlle de la població, Francesc Barbero.

Entre altres qüestions, ens ha informat que l’Agència de Residus ha concedit aquesta mateixa setmana una subvenció de 500.000 € per a la construcció de la nova deixalleria.

També, l’ACA ha concedit una subvenció de gairebé 50.000 € destinats a eliminar la proliferació de canyes de la vora del riu, en el tram que va des de la roca el Tormo fins la barca.

D’altra banda, també s’ha referit al nou servei de carsharing, vehicle compartit, que s’ha instal·lat a Flix i que, des del dimecres d’aquesta setmana, ja està operatiu.

 

Descarregar el podcast a iVoox

 

“De primera mà” és un espai de Ràdio Flix per parlar de projectes i actuacions diverses del municipi de Flix. El programa ofereix la possibilitat de fer preguntes i plantejar qüestions o fer suggeriments.

Podeu participar, al llarg de la setmana, per escrit o amb nota de veu a través del WhatsApp al telèfon mòbil 617 139 482, enviant un correu electrònic a comunicacio@flix.cat o, si ho preferiu, també podeu trucar directament al 617 139 482 de dilluns a divendres en horari de 9 a 14 hores. Els divendres, podeu participar directament en el programa a través del telèfon de la ràdio 977 41 00 77.

Articles relacionats

Back to top button