De primera màPodcastsPolítica

“De primera mà”. 58è programa amb el batlle Francesc Barbero

Avui divendres 3 de març ens ha acompanyat Francesc Barbero. Entre altres qüestions, el batlle ens ha explicat que després del ple ordinari celebrat el passat dimarts on es va donar compte de la liquidació del pressupost de l’any 2022 amb un romanent de tresoreria de poc més de 500.000€, el proper dilluns dia 6 de març, en ple extraordinari, s’incorporarà un paquet important d’aquests fonts per a diverses inversions destinades, per exemple, a la construcció d’un nou vestidor al camp de futbol, serveis al camp de tir olímpic, l’aparcament del carrer Maragall, arranjaments en diversos carrers.

I com a novetat, ha anunciat l’adquisició de l’immoble de la Plaça Major nº 10, de valor històric, on es preveu ubicar el futur punt d’informació turístic del municipi.

D’altra banda també ha informat de la signatura aquest dimecres davant notari l’acord d’adquisició dels terrenys de la major part de l’hort del capellà per a la seva cessió al Departament de Salut per construir el nou CAP de Flix.

I també ha fet esment dels canvis en el nomenclàtor de la població: el parc de l’Avinguda de les Valls ara s’anomena Països Catalans, l’actual plaça Països Catalans ara és la plaça 8 de març i el parc de les casetes, duu el nom de Joan Pere Barceló (Carrasclet).

 

Descarregar el podcast a iVoox

 

“De primera mà” és un espai de Ràdio Flix per parlar de projectes i actuacions diverses del municipi de Flix. El programa ofereix la possibilitat de fer preguntes i plantejar qüestions o fer suggeriments.

Podeu participar, al llarg de la setmana, per escrit o amb nota de veu a través del WhatsApp al telèfon mòbil 617 139 482, enviant un correu electrònic a comunicacio@flix.cat o, si ho preferiu, també podeu trucar directament al 617 139 482 de dilluns a divendres en horari de 9 a 14 hores. Els divendres, podeu participar directament en el programa a través del telèfon de la ràdio 977 41 00 77.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Back to top button