De primera màPodcastsPolítica

“De primera mà”. 56è programa amb la regidora Lara Bertran

Avui divendres, 17 de febrer, ens ha acompanyat la Primera Tinença de Batllia, Lara Bertran López de los Mozos, regidora d’Hisenda, Serveis Municipals, Comerç i Turisme.

Entre altres qüestions, Lara Bertran ens ha parlat dels pressupostos municipals per al 2023, aprovats en sessió plenària el passat 29 de desembre. El còmput, que ascendeix a gairebé cinc milions d’euros, un milió menys que en l’exercici anterior, ha estat marcat per la circumstància generada per l’anunci de tancament d’Ercros i pel gran augment dels costos energètics. Amb tot, ha dit, els impostos dels veïns de la població no augmentaran. Així mateix, ha detallat algunes de les despeses i ingressos previstos.

També ha anunciat que en el Ple ordinari que se celebrarà el proper 28 de febrer s’aprovarà el tancament de l’exercici econòmic del 2022 amb un romanent de tresoreria de 500.000 €.

D’altra banda, la despesa de la reparació de la barca, un dels serveis que hem pogut recuperar a la població, ha estat un dels assumptes econòmics sobrevinguts. Amb un cost de 200.000 €, sortosament, s’ha comptat amb l’ajut de la Diputació i l’IDECE per fer-hi front. Lara Bertran, ha explicat algun petit entrebanc que hi va haver en els primer dies de funcionament de la barca.

I, en un altre ordre de coses, també ha anunciat l’inici de la nova temporada per gaudir de l’espectacle de la floració dels arbrers fruiters al municipi en col·laboració, com sempre, amb l’Associació La Cana i Rogles.

 

Descarregar el podcast a iVoox

 

“De primera mà” és un espai de Ràdio Flix per parlar de projectes i actuacions diverses del municipi de Flix. El programa ofereix la possibilitat de fer preguntes i plantejar qüestions o fer suggeriments.

Podeu participar, al llarg de la setmana, per escrit o amb nota de veu a través del WhatsApp al telèfon mòbil 617 139 482, enviant un correu electrònic a comunicacio@flix.cat o, si ho preferiu, també podeu trucar directament al 617 139 482 de dilluns a divendres en horari de 9 a 14 hores. Els divendres, podeu participar directament en el programa a través del telèfon de la ràdio 977 41 00 77.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Back to top button