De primera màPodcastsPolítica

“De primera mà”. 55è programa amb la regidora Vera Llombart

Avui divendres, 3 de febrer, ens ha acompanyat Vera Llombart, regidora d’Igualtat, Participació Ciutadana, Mitjans de Comunicació, i Reciclatge i Reutilització.

Després de complert un any de la implantació del sistema de recollida selectiva porta a porta, Vera Llombart n’ha fet una valoració molt positiva. Els resultats obtinguts, ha dit son excel·lents ja que l’índex de reciclatge s’ha doblat i ha passat del 36% de l’any 2021, al 78% de març a octubre del 2022. Igualment les dades son força positives pel que fa la utilització de l’illa d’emergència i de la deixalleria mòbil. Respecte a la deixalleria fixa, s’espera aviat comptar amb una subvenció de l’Agència de Residus per construir-ne una de nova.

En un altre ordre de coses, també ha avançat alguns dels actes del programa per celebrar el 8 de març, Dia Internacional de la Dona. Hi haurà una exposició i obra de teatre sobre Nativitat Yarza, que va ser la primera dona alcaldessa de Catalunya. Es presentarà el Pla local d’Igualtat. Se celebrarà una jornada sobre memòria històrica i dones. Finalment, també ens ha avançat que, el nom de Plaça 8 de març, a partir d’ara, el durà la plaça de la font del carrer Sant Jordi.

 

Descarregar el podcast a iVoox

 

“De primera mà” és un espai de Ràdio Flix per parlar de projectes i actuacions diverses del municipi de Flix. El programa ofereix la possibilitat de fer preguntes i plantejar qüestions o fer suggeriments.

Podeu participar, al llarg de la setmana, per escrit o amb nota de veu a través del WhatsApp al telèfon mòbil 617 139 482, enviant un correu electrònic a comunicacio@flix.cat o, si ho preferiu, també podeu trucar directament al 617 139 482 de dilluns a divendres en horari de 9 a 14 hores. Els divendres, podeu participar directament en el programa a través del telèfon de la ràdio 977 41 00 77.

Articles relacionats

Back to top button