Ràdio Flix

“De primera mà”. 54è programa amb el batlle Francesc Barbero

Avui divendres 27 de gener també ens ha acompanyat Francesc Barbero.

Entre altres qüestions, ens ha avançat alguns dels punts de l’acord de l’Agència Catalana de l’Aigua i l’Ajuntament de la població per a la restauració ambiental del meandre de Flix i que s’ha presentat aquest matí, en roda de premsa al Mirador del Meandre. Entre les mesures previstes hi ha la restitució d’espècies pròpies de la zona i la millora de la connectivitat fluvial, també es contemplen millores a la depuradora de Flix per aportar aigua amb millor qualitat. Les actuacions s’executaran durant 3 anys amb una inversió de 2 milions d’euros. I a més, ha dit, el nou PHN podria contemplar que, per primera vegada, el meandre de Flix, d’uns 6 km, tingui cabal ecològic, previsiblement seria de 10 m3/s.

D’altra banda, també ha recordat que en pocs dies tornarem a tenir la barca al riu i ha anunciat la novetat respecte a l’horari del pas de barca que, ja no serà de sol a sol. Els usos del servei, ha dit, són bàsicament turístics i recreatius i per tant, l’horari s’adaptarà la realitat actual.

En un altre ordre de coses, Francesc Barbero ha explicat que a la zona del Pavelló Esportiu s’ha instal·lat una font d’aigua inclusiva que disposa de boques d’aigua a diferents alçades. incloent una per a gossos. Aviat, ha dit, se n’instal·larà alguna que altra de les mateixes característiques en altres llocs de la població.

En la secció de preguntes ha respost la pregunta d’una oient sobre el servei de l’illa d’emergència de la brossa.

https://www.ivoox.com/8220-de-primera-ma-8221-54e-programa-amb-batlle_md_102158857_wp_1.mp3?_=1

 

Descarregar el podcast a iVoox

 

“De primera mà” és un espai de Ràdio Flix per parlar de projectes i actuacions diverses del municipi de Flix. El programa ofereix la possibilitat de fer preguntes i plantejar qüestions o fer suggeriments.

Podeu participar, al llarg de la setmana, per escrit o amb nota de veu a través del WhatsApp al telèfon mòbil 617 139 482, enviant un correu electrònic a comunicacio@flix.cat o, si ho preferiu, també podeu trucar directament al 617 139 482 de dilluns a divendres en horari de 9 a 14 hores. Els divendres, podeu participar directament en el programa a través del telèfon de la ràdio 977 41 00 77.

Exit mobile version