De primera màPodcastsPolítica

“De primera mà”. 53è programa amb el batlle Francesc Barbero

Avui divendres 20 de gener, en el primer programa de l’any, ens ha acompanyat Francesc Barbero.

Entre altres qüestions, el batlle de Flix ha anunciat que a partir del proper 1 de febrer la població tornarà a comptar amb el servei de barca. Un cop acabats els treballs de reparació, durant els propers dies 30 i 31 de gener, es traslladaran els llaguts des de Vinaròs a Flix i tornarem a tenir la barca operativa. A més, ha dit, que ja es compta amb l’expedient de legalització de la barca com a pont mòbil, així, a partir del proper mes de febrer deixarà d’estar en el buit legal en el que es trobava. També ha comentat que es procedirà a internalitzar el servei, per tant, el barquer de la població passarà a formar part del personal propi del consistori.

D’altra banda, també ha informat que les antigues cases del metge i secretari seran enderrocades abans de Setmana Santa. Els terrenys es cediran a la Generalitat per a la construcció del nou CAP de Flix.

L’Ajuntament ha tancat un acord amb la Societat Estatal de Correus i Telègrafs, i l’Associació de Dones de Flix, que actualment ocupa la casa del metge, passarà a tenir com a seu el pis de damunt de l’oficina de correus, al carrer Castell.

 

Descarregar el podcast a iVoox

 

“De primera mà” és un espai de Ràdio Flix per parlar de projectes i actuacions diverses del municipi de Flix. El programa ofereix la possibilitat de fer preguntes i plantejar qüestions o fer suggeriments.

Podeu participar, al llarg de la setmana, per escrit o amb nota de veu a través del WhatsApp al telèfon mòbil 617 139 482, enviant un correu electrònic a comunicacio@flix.cat o, si ho preferiu, també podeu trucar directament al 617 139 482 de dilluns a divendres en horari de 9 a 14 hores. Els divendres, podeu participar directament en el programa a través del telèfon de la ràdio 977 41 00 77.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Back to top button