De primera màPodcastsPolítica

“De primera mà”. 51è programa amb el batlle Francesc Barbero

Avui divendres 2 de desembre també ens ha acompanyat Francesc Barbero. Entre altres qüestions, ens ha informat d’alguns aspectes tractats en la reunió de treball que ahir va mantenir, juntament amb els serveis jurídics de l’Ajuntament, amb la societat estatal Acuamed. Finalment, ja es compta amb el permís de la Audiència Nacional per desmantellar el tancat on es feien els treballs de descontaminació del pantà. Es començarà a retirar el proper mes de febrer i es previsible que l’actuació estigui enllestida a l’estiu, acabant així l’última fase del projecte de restauració ambiental del pantà de Flix.

A la reunió, ens ha explicat, han sol·licitat que el gran moll utilitzat per la draga i diverses embarcacions en les tasques de descontaminació, no sigui desmantellat i sigui cedit a l’Ajuntament amb l’objectiu d’obrir en un futur el riu de dalt a diversos usos.

També han sol·licitat a Acuamed, la cessió de la parcel·la on van construir la seva depuradora per ubicar la nova deixalleria de la població, un ampli espai que compta amb aigua corrent, electricitat, línia telefònica i d’internet i que resultarà més confortable tant per als treballadors com per als usuaris.

D’altra banda, Francesc Barbero, també ha comentat que fa temps es treballa amb Endesa i l’IDECE per reobrir la resclosa de l’embassament.

 

Descarregar el podcast a iVoox

 

“De primera mà” és un espai de Ràdio Flix per parlar de projectes i actuacions diverses del municipi de Flix. El programa ofereix la possibilitat de fer preguntes i plantejar qüestions o fer suggeriments.

Podeu participar, al llarg de la setmana, per escrit o amb nota de veu a través del WhatsApp al telèfon mòbil 617 139 482, enviant un correu electrònic a comunicacio@flix.cat o, si ho preferiu, també podeu trucar directament al 617 139 482 de dilluns a divendres en horari de 9 a 14 hores. Els divendres, podeu participar directament en el programa a través del telèfon de la ràdio 977 41 00 77.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Back to top button