Ràdio Flix

“De primera mà”. 50è programa amb el batlle Francesc Barbero

Avui divendres 25 de novembre també ens ha acompanyat Francesc Barbero. El batlle de Flix ha parlat de les darreres novetats al voltant dels Fons Nuclears. També de la problemàtica d’Ercros, criticant la precipitació de l’anunciat tancament de la planta de fosfat. Mentre el comitè de treballadors ja ha començat les negociacions de l’ERO amb l’empresa, la situació, ha dit, fa difícil preveure l’impacte real que tindrà en treballadors d’empreses externes. A més, ha parlat dels habitatges de la Colònia que es posaran a la venda, previsiblement, en un parell d’anys.

En un altre ordre de coses, també ha anunciat que un equip d’arqueòlegs liderats per Jordi Morer han iniciat les obres de reconstrucció d’un habitatge al poblat iber de la Reserva Natural de Sebes.

https://www.ivoox.com/8220-de-primera-ma-8221-50e-programa-amb-batlle_md_97178207_wp_1.mp3?_=1

 

Descarregar el podcast a iVoox

 

“De primera mà” és un espai de Ràdio Flix per parlar de projectes i actuacions diverses del municipi de Flix. El programa ofereix la possibilitat de fer preguntes i plantejar qüestions o fer suggeriments.

Podeu participar, al llarg de la setmana, per escrit o amb nota de veu a través del WhatsApp al telèfon mòbil 617 139 482, enviant un correu electrònic a comunicacio@flix.cat o, si ho preferiu, també podeu trucar directament al 617 139 482 de dilluns a divendres en horari de 9 a 14 hores. Els divendres, podeu participar directament en el programa a través del telèfon de la ràdio 977 41 00 77.

Exit mobile version