Ràdio Flix

“De primera mà”. 28è programa amb el batlle Francesc Barbero

Avui ens ha acompanyat el batlle de Flix, Francesc Barbero. D’entrada, ha destacat la importància d’acollir avui a Flix, a la Reserva Natural de Sebes, la celebració d’una Jornada que aplega tot el sector de l’oleoturisme català, posant així en valor el producte local de qualitat.

També ens ha informat que l’escorxador municipal passarà a ser el nou espai del Club Nàutic Flix. Clausurat el 2021 per l’Agència Catalana de Salut, l’ús social que en donarà el Club serà, ha dit, l’opció més interessant i amb més retorn que tindrà aquest gran espai.

Francesc Barbero ha anunciat que al Centre d’Empreses de Flix, procedent d’un municipi veí, properament s’ubicarà una nova empresa dedicada al sector de l’oli i ocuparà l’última nau que hi havia lliure.

En la darrera part del programa Francesc Barbero ha respost les preguntes dels nostres oients.

https://www.ivoox.com/8220-de-primera-ma-8221-28e-programa-amb-batlle_md_83718545_wp_1.mp3?_=1

Descarregar el podcast a iVoox

 

“De primera mà” és un espai de Ràdio Flix per parlar de projectes i actuacions diverses del municipi de Flix. El programa ofereix la possibilitat de fer preguntes i plantejar qüestions o fer suggeriments.

Podeu participar, per escrit o amb nota de veu a través del WhatsApp al telèfon mòbil 617 139 482, enviant un correu electrònic a comunicacio@flix.cat o, si ho preferiu, també podeu trucar directament al 617 139 482 de dilluns a divendres en horari de 9 a 14 hores.

Exit mobile version