Ràdio Flix

“De primera mà”. 24è programa amb el batlle Francesc Barbero

Avui ens ha acompanyat el batlle de Flix, Francesc Barbero. Entre altres coses, ens ha informat de la visita del Secretari d’Empresa i Competitivitat a la nostra comarca, la setmana passada. Albert Castellanos va manifestar la intenció del Govern de potenciar l’àrea industrial de Flix dins el Pacte Nacional d’Indústria. D’altra banda també ha informat de les negociacions que està duent a terme l’Ajuntament amb ADIF. Per l’interès general de la població, ha dit, el consistori té la intenció d’assumir el manteniment dels serveis de l’estació i del vestíbul d’espera. ADIF, per la seva banda, va agafar el compromís d’instal·lar megafonia o un sistema d’informació d’horaris de trens, d’enderrocar l’edifici d’habitatges que es troba tapiat i també l’adequació de la tanca perimetral del recinte.

Francesc Barbero ha respost les diverses preguntes que han plantejat els nostres oients.

https://www.ivoox.com/8220-de-primera-ma-8221-24e-programa-amb-batlle_md_82115328_wp_1.mp3?_=1

 

Descarregar el podcast a iVoox

“De primera mà” és un espai de Ràdio Flix per parlar de projectes i actuacions diverses del municipi de Flix. El programa ofereix la possibilitat de fer preguntes i plantejar qüestions o fer suggeriments.

Podeu participar, per escrit o amb nota de veu a través del WhatsApp al telèfon mòbil 617 139 482, enviant un correu electrònic a comunicacio@flix.cat o, si ho preferiu, també podeu trucar directament al 617 139 482 de dilluns a divendres en horari de 9 a 14 hores.

 

Exit mobile version