NotíciesSocietat

Actualització sobre l’estat de l’aigua potable a Flix

En la contra-analítica de l’aigua potable rebuda aquest dimarts no s’ha detectat cap plaguicida, però el nivell de THM segueix per damunt del de referència, malgrat haver disminuït. Per aquest motiu, continuen vigents les recomanacions de no fer ús de l’aigua de l’aixeta ni per a beure ni per a cuinar i el de reduir el temps de les dutxes i banys, fer-ho amb l’aigua més freda possible i ventilar banys i cuines. Recordem que la resta d’usos domiciliaris com rentar, regar, higiene personal, etc., no tenen cap restricció.

En previsió que l’episodi es pugui allargar, s’ha iniciat un servei per a les persones grans o amb mobilitat reduïda que necessitin subministrament d’aigua. Aquestes poden trucar a l’Ajuntament en horari d’oficines i se’ls hi farà entrega d’aigua a domicili.

Per tal de contrastar i millorar el control, s’ha incorporat a un segon laboratori en la realització de les analítiques i passaran a fer-se dos cops per setmana.

Avui hem obert l’Informatiu de Ràdio Flix parlant de les recomanacions i serveis; d’una possible solució, que podrien ser els filtres de carboni; i de la petició de Junts per Flix i la CUP de celebrar un ple extraordinari.

 

 

Articles relacionats

Back to top button